Agurkų ir porų mišrainė su vištiena

Autorius:
Loreta

Nuo vakar liko nesuvalgytos keptos vištienos, tad šiandien sugalvojau pagaminti gardžios mišrainės su ja. Šeimynai labai patiko. Jei norisi, keptą vištieną galite pakeisti kita kepta/virta mėsa arba rūkytais mėsos gaminiais. Tiks ir rūkyta vištiena, mėgiamas kumpelis ar dešra.

Receptas

Tikrai patiks mėgstantiems gaivias ir sočias mišraines, kuriose yra poro.
Porcijos 4
Paruošti 15 min

Ingredientai

  • 3 kietai virti kiaušiniai
  • 1 gabalėlis poro
  • 1/2 ilgavaisio agurko
  • 100 g puskiečio sūrio "Gouda"
  • 1 kepta vištos krūtinėlė
  • 1 skardinė konservuotų kukurūzų
  • 1 žiupsnis smulkintų krapų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis maltų kvapiųjų pipirų
  • 3 v.š majonezo

Instrukcijos

  • Kietai virtus kiaušinius, agurką, puskietį sūrį supjaustome kubeliais, keptą vištieną – stambesniais kubeliais, porą – plonesniais pusžiedžiais.
  • Pjaustytus ingredientus ir konservuotus kukurūzus beriame į dubenį.
  • Beriame smulkintus krapus, pabarstome druska, maltais kvapiaisiais pipirais, įdedame majonezo ir gerai išmaišome.

Pabaiga

Agurkų ir porų mišrainė su vištiena paruošta, skanaus!

Daugiau