Nuo vakar liko nesuvalgytos keptos vištienos, tad šiandien sugalvojau pagaminti gardžios mišrainės su ja. Šeimynai labai patiko. Jei norisi, keptą vištieną galite pakeisti kita kepta/virta mėsa arba rūkytais mėsos gaminiais. Tiks ir rūkyta vištiena, mėgiamas kumpelis ar dešra.
Receptas
Tikrai patiks mėgstantiems gaivias ir sočias mišraines, kuriose yra poro.
Ingredientai
- 3 kietai virti kiaušiniai
- 1 gabalėlis poro
- 1/2 ilgavaisio agurko
- 100 g puskiečio sūrio "Gouda"
- 1 kepta vištos krūtinėlė
- 1 skardinė konservuotų kukurūzų
- 1 žiupsnis smulkintų krapų
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis maltų kvapiųjų pipirų
- 3 v.š majonezo
Instrukcijos
- Kietai virtus kiaušinius, agurką, puskietį sūrį supjaustome kubeliais, keptą vištieną – stambesniais kubeliais, porą – plonesniais pusžiedžiais.
- Pjaustytus ingredientus ir konservuotus kukurūzus beriame į dubenį.
- Beriame smulkintus krapus, pabarstome druska, maltais kvapiaisiais pipirais, įdedame majonezo ir gerai išmaišome.
Pabaiga
Agurkų ir porų mišrainė su vištiena paruošta, skanaus!