Su virtomis bulvėmis ir morkomis, konservuotais žirneliais, obuoliu ir poru.
Gamindama šią mišrainę naudojau naminius marinuotus virtus burokėlius, bet galima gaminti su tiesiog virtais burokėliais. Bus taip pat labai skanu.
Receptas
Ir šventiniam, ir kasdieniniam stalui tinkanti labai gardi ir soti burokėlių mišrainė.
Ingredientai
- 500 ml be acto marinuotų arba virtų burokėlių
- 3 nedidelės virtos morkos
- 5 nedidelės su lupena virtos bulvės
- 1 skardinė konservuotų žirnelių
- 1 obuolys
- 1 gabalėlis poro
- 3 v.š majonezo
- 1 žiupsnelio druskos
- 1 žiupsnelio maltų kvapiųjų pipirų
Instrukcijos
- Į dubenį beriame pjaustytus konservuotus arba virtus burokėlius, pjaustytas virtas bulves, morkas, beriame konservuotus žirnelius, smulkiai pjaustytą porą ir obuolį.
- Įdedame majonezo, pabarstome druska, maltais kvapiaisiais pipirais ir išmaišome.
Pabaiga
Burokėlių mišrainė paruošta. Skanaus!