Su virtomis bulvėmis ir morkomis, konservuotais žirneliais, obuoliu ir poru.
![](https://jaukusskoniai.lt/wp-content/uploads/2024/01/Bulviu-ir-burokeliu-misraine-1024x683.jpg)
Gamindama šią mišrainę naudojau naminius marinuotus virtus burokėlius, bet galima gaminti su tiesiog virtais burokėliais. Bus taip pat labai skanu.
Receptas
![](https://jaukusskoniai.lt/wp-content/uploads/2024/01/Burokeliu-misraine-400x600.jpg)
Ir šventiniam, ir kasdieniniam stalui tinkanti labai gardi ir soti burokėlių mišrainė.
Ingredientai
- 500 ml be acto marinuotų arba virtų burokėlių
- 3 nedidelės virtos morkos
- 5 nedidelės su lupena virtos bulvės
- 1 skardinė konservuotų žirnelių
- 1 obuolys
- 1 gabalėlis poro
- 3 v.š majonezo
- 1 žiupsnelio druskos
- 1 žiupsnelio maltų kvapiųjų pipirų
Instrukcijos
- Į dubenį beriame pjaustytus konservuotus arba virtus burokėlius, pjaustytas virtas bulves, morkas, beriame konservuotus žirnelius, smulkiai pjaustytą porą ir obuolį.
- Įdedame majonezo, pabarstome druska, maltais kvapiaisiais pipirais ir išmaišome.
Pabaiga
Burokėlių mišrainė paruošta. Skanaus!