Burokėlių mišrainė

Autorius:
Loreta

Su virtomis bulvėmis ir morkomis, konservuotais žirneliais, obuoliu ir poru.

Gamindama šią mišrainę naudojau naminius marinuotus virtus burokėlius, bet galima gaminti su tiesiog virtais burokėliais. Bus taip pat labai skanu.

Receptas

Ir šventiniam, ir kasdieniniam stalui tinkanti labai gardi ir soti burokėlių mišrainė.
Porcijos 6
Paruošti 15 min

Ingredientai

  • 500 ml be acto marinuotų arba virtų burokėlių
  • 3 nedidelės virtos morkos
  • 5 nedidelės su lupena virtos bulvės
  • 1 skardinė konservuotų žirnelių
  • 1 obuolys
  • 1 gabalėlis poro
  • 3 v.š majonezo
  • 1 žiupsnelio druskos
  • 1 žiupsnelio maltų kvapiųjų pipirų

Instrukcijos

  • Į dubenį beriame pjaustytus konservuotus arba virtus burokėlius, pjaustytas virtas bulves, morkas, beriame konservuotus žirnelius, smulkiai pjaustytą porą ir obuolį.
  • Įdedame majonezo, pabarstome druska, maltais kvapiaisiais pipirais ir išmaišome.

Pabaiga

Burokėlių mišrainė paruošta. Skanaus!

Daugiau