Dešrelės kefyro tešloje

Autorius:
Loreta

Retkarčiais galima ir taip. Ypač tada kai ko nors užkąsti norisi, tačiau prie puodų stovėti – nelabai. Ingredientai paprasti, greita ir tikrai labai skanu. Jei nebijote dešrelių – labai rekomenduoju pasigaminti.

Receptas

Jei nebijote dešrelių – tikrai patiks.
Porcijos 3

Ingredientai

  • 10 dešrelių
  • 1 kiaušinis
  • 6 v.š miltų
  • 1 stiklinė kefyro
  • 12 a.š kepimo miltelių
  • 1 a.š universalaus prieskonių mišinio
  • 30 ml. aliejaus

Instrukcijos

  • Kiaušinį išplakame kartu su šaukšteliu universalaus prieskonių mišinio.
  • Supilame kefyrą ir dar kartą gerai išplakame.
  • Beriame miltus maišytus su kepimo milteliais ir užmaišome gražią, vientisą tešlą.
  • Imame dešrelę, merkiame į pasiruoštą tešlą.
  • Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje po kelias minutes iš abiejų pusių.

Pabaiga

Dešrelės kefyro tešloje paruoštos, skanaus! Mes valgėme su pomidorų padažu, buvo tikrai labai skanu.

Daugiau