Retkarčiais galima ir taip. Ypač tada kai ko nors užkąsti norisi, tačiau prie puodų stovėti – nelabai. Ingredientai paprasti, greita ir tikrai labai skanu. Jei nebijote dešrelių – labai rekomenduoju pasigaminti.
Receptas
Jei nebijote dešrelių – tikrai patiks.
Ingredientai
- 10 dešrelių
- 1 kiaušinis
- 6 v.š miltų
- 1 stiklinė kefyro
- 12 a.š kepimo miltelių
- 1 a.š universalaus prieskonių mišinio
- 30 ml. aliejaus
Instrukcijos
- Kiaušinį išplakame kartu su šaukšteliu universalaus prieskonių mišinio.
- Supilame kefyrą ir dar kartą gerai išplakame.
- Beriame miltus maišytus su kepimo milteliais ir užmaišome gražią, vientisą tešlą.
- Imame dešrelę, merkiame į pasiruoštą tešlą.
- Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje po kelias minutes iš abiejų pusių.
Pabaiga
Dešrelės kefyro tešloje paruoštos, skanaus! Mes valgėme su pomidorų padažu, buvo tikrai labai skanu.