Kopūstų, morkų ir obuolių salotos

Autorius:
Loreta

Lengvai pagaminamos, daugeliui ko gero ir labai gerai žinomos, salotos, kurių sunku atsisakyti: kopūstai, morkos, obuoliai.

Man šios salotos labai skanios ir vienos, o šeimynai jos patinka patiektos kaip garnyras prie įvairių mėsos/žuvies patiekalų.

Receptas

Porcijos 4
Paruošti 15 min

Ingredientai

  • 1/2 baltagūžio kopūsto jauno derliaus
  • 2 morkos
  • 2 obuoliai vidutinio saldumo
  • 1 agurkas trumpavaisis
  • 100 g fermentinio sūrio
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnis svogūnų laiškų smulkintų
  • 2 v.š majonezo

Instrukcijos

  • Kopūstą, morkas, agurką supjaustome smulkesniais šiaudeliais.
  • Obuolius, fermentinį sūrį – smulkesniais kubeliais.
  • Visus pjaustytus ingredientus beriame į dubenį.
  • Pabarstome druska, įdedame majonezo ir gerai išmaišome.

Pabaiga

Kopūstų, morkų ir obuolių salotos paruoštos, skanaus!

Daugiau