Krabų lazdelių mišrainė

Autorius:
Loreta

Fantastiškai skani krabų lazdelių mišrainė su žiediniu kopūstu.

Prieš gamindama mišrainę, žiedinį kopūstą, išskaidžiusi žiedynais, porą minučių apviriau pasūdytame vandenyje, nes šeimai taip labiau patinka. Mėgstantiems neapdorotą žiedinį kopūstą – žiedinio kopūsto patarčiau neapvirti, bus traškiau.

Receptas

Krabų lazdelių ir žiedinio kopūsto mylėtojams patiks.
Porcijos 4

Ingredientai

  • 1/2` žiedinio kopūsto
  • 1 skardinė konservuotų žirnelių
  • 1 skardinė konservuotų kukurūzų
  • 50 g fermentinio sūrio
  • 150 g krabų skonio lazdelių iš surimio
  • 1/2 ilgavaisio agurko
  • 1 gabalėlis poro
  • 2 kietai virti kiaušiniai
  • 2 v.š majonezo
  • 1 žiupsnelis druskos

Instrukcijos

  • Žiedinį kopūstą išskaidome žiedynais, sudedame į puodą, užpilame vandeniu, pabarstome druska ir porą minučių paverdame.
  • Perliejame šaltu vandeniu, atvėsiname ir supjaustome.
  • Agurką, krabų skonio lazdeles, porą, kietai virtus kiaušinius supjaustome.
  • Sūrį sutarkuojame burokine tarkele.
  • Į dubenį beriame pjaustytą apvirtą žiedinį kopūstą, konservuotus kukurūzus, žirnelius, tarkuotą sūrį, pjaustytus kietai virtus kiaušinius, krabų skonio lazdeles, agurką, porą.
  • Įdedame majonezo, pabarstome druska ir gerai išmaišome.

Pabaiga

Žiedinio kopūsto ir krabų lazdelių mišrainė paruošta, skanaus!

Daugiau