Fantastiškai skani krabų lazdelių mišrainė su žiediniu kopūstu.
Prieš gamindama mišrainę, žiedinį kopūstą, išskaidžiusi žiedynais, porą minučių apviriau pasūdytame vandenyje, nes šeimai taip labiau patinka. Mėgstantiems neapdorotą žiedinį kopūstą – žiedinio kopūsto patarčiau neapvirti, bus traškiau.
Receptas
Krabų lazdelių ir žiedinio kopūsto mylėtojams patiks.
Ingredientai
- 1/2` žiedinio kopūsto
- 1 skardinė konservuotų žirnelių
- 1 skardinė konservuotų kukurūzų
- 50 g fermentinio sūrio
- 150 g krabų skonio lazdelių iš surimio
- 1/2 ilgavaisio agurko
- 1 gabalėlis poro
- 2 kietai virti kiaušiniai
- 2 v.š majonezo
- 1 žiupsnelis druskos
Instrukcijos
- Žiedinį kopūstą išskaidome žiedynais, sudedame į puodą, užpilame vandeniu, pabarstome druska ir porą minučių paverdame.
- Perliejame šaltu vandeniu, atvėsiname ir supjaustome.
- Agurką, krabų skonio lazdeles, porą, kietai virtus kiaušinius supjaustome.
- Sūrį sutarkuojame burokine tarkele.
- Į dubenį beriame pjaustytą apvirtą žiedinį kopūstą, konservuotus kukurūzus, žirnelius, tarkuotą sūrį, pjaustytus kietai virtus kiaušinius, krabų skonio lazdeles, agurką, porą.
- Įdedame majonezo, pabarstome druska ir gerai išmaišome.
Pabaiga
Žiedinio kopūsto ir krabų lazdelių mišrainė paruošta, skanaus!