Silkė su obuoliais ir poru

Autorius:
Loreta

Receptas tiems, kas jau spėjo pasiilgti silkutės.

Taip paruoštą silkę labai skanu valgyti tiek vieną, tiek užteptą ant paskrudintos duonos riekelės ar kartu su keptomis ar virtomis bulvėmis.

Receptas

Mėgstantiems silkutę garantuotai patiks.
Porcijos 2
Paruošti 5 min

Ingredientai

  • 4 silkės filė juostelės
  • 1/2 skardinės konservuotų kukurūzų
  • 1/2 ilgavaisio agurko
  • 1 gabalėlis poro
  • 2 obuoliai
  • 1 v.š majonezo
  • 1 a.š majonezinio padažo su garstyčiomis
  • 1 žiupsnelis maltų kvapiųjų pipirų

Instrukcijos

  • Agurką ir obuolį nuskutame, supjaustome kubeliais, porą išilgai perpjauname ir supjaustome pusžiedžiais, silkės filė supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
  • Pjaustytus produktus ir konservuotus kukurūzus beriame į dubenį.
  • Įdedame šaukštą majonezo, majonezinio padažo su garstyčiomis ar tiesiog švelnesnių garstyčių.
  • Pabarstome maltais kvapiaisiais pipirais ir išmaišome.

Pabaiga

Silkė su obuoliais ir poru paruošta, skanaus!

Daugiau