Receptas tiems, kas jau spėjo pasiilgti silkutės.

Taip paruoštą silkę labai skanu valgyti tiek vieną, tiek užteptą ant paskrudintos duonos riekelės ar kartu su keptomis ar virtomis bulvėmis.
Receptas

Mėgstantiems silkutę garantuotai patiks.
Ingredientai
- 4 silkės filė juostelės
- 1/2 skardinės konservuotų kukurūzų
- 1/2 ilgavaisio agurko
- 1 gabalėlis poro
- 2 obuoliai
- 1 v.š majonezo
- 1 a.š majonezinio padažo su garstyčiomis
- 1 žiupsnelis maltų kvapiųjų pipirų
Instrukcijos
- Agurką ir obuolį nuskutame, supjaustome kubeliais, porą išilgai perpjauname ir supjaustome pusžiedžiais, silkės filė supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
- Pjaustytus produktus ir konservuotus kukurūzus beriame į dubenį.
- Įdedame šaukštą majonezo, majonezinio padažo su garstyčiomis ar tiesiog švelnesnių garstyčių.
- Pabarstome maltais kvapiaisiais pipirais ir išmaišome.
Pabaiga
Silkė su obuoliais ir poru paruošta, skanaus!