Receptas tiems, kas jau spėjo pasiilgti silkutės.
![](https://jaukusskoniai.lt/wp-content/uploads/2024/01/Silke-su-obuoliais-ir-poru-1024x683.jpg)
Taip paruoštą silkę labai skanu valgyti tiek vieną, tiek užteptą ant paskrudintos duonos riekelės ar kartu su keptomis ar virtomis bulvėmis.
Receptas
![](https://jaukusskoniai.lt/wp-content/uploads/2024/01/Silke-su-obuoliu-ir-poru-400x600.jpg)
Mėgstantiems silkutę garantuotai patiks.
Ingredientai
- 4 silkės filė juostelės
- 1/2 skardinės konservuotų kukurūzų
- 1/2 ilgavaisio agurko
- 1 gabalėlis poro
- 2 obuoliai
- 1 v.š majonezo
- 1 a.š majonezinio padažo su garstyčiomis
- 1 žiupsnelis maltų kvapiųjų pipirų
Instrukcijos
- Agurką ir obuolį nuskutame, supjaustome kubeliais, porą išilgai perpjauname ir supjaustome pusžiedžiais, silkės filė supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
- Pjaustytus produktus ir konservuotus kukurūzus beriame į dubenį.
- Įdedame šaukštą majonezo, majonezinio padažo su garstyčiomis ar tiesiog švelnesnių garstyčių.
- Pabarstome maltais kvapiaisiais pipirais ir išmaišome.
Pabaiga
Silkė su obuoliais ir poru paruošta, skanaus!