Šventinė silkė su pievagrybiais

Autorius:
Loreta

Labai gardi silkė su pievagrybiais ir konservuotais kukurūzais.Kuo puikiausiai tinkanti ir kasdieniniam, ir šventiniam stalui.

Taip paruoštą silkutę su pievagrybiais, konservuotais kukurūzais ir virtomis morkomis, mėgstu valgyti užteptą ant paskrudintos batono riekelės. Tikrai labai skanu.

Receptas

Mėgstantiems silkutę tikrai patiks, ši šventinė silkė su pievagrybiais, konservuotais kukurūzais ir virtomis morkomis.
Porcijos 2

Ingredientai

  • 2 silkės filė juostelės
  • 5 v.š konservuotų kukurūzų
  • 5 dideli pievagrybiai
  • 1 nedidelis gabalėlis poro
  • 2 nedidelės virtos morkos
  • 1 v.š majonezo
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis maltų kvapiųjų pipirų
  • 15 ml aliejaus

Instrukcijos

  • Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus, beriame pjaustytą porą ir pievagrybius, pabarstome druska, išmaišome ir keletą minučių pakepiname, atidedame.
  • Virtas morkas, silkės filė supjaustome smulkesniais kubeliais.
  • Į dubenį dedame pjaustytą silkės filė, virtas morkas, konservuotus kukurūzus ir pakepintus su poru pievagrybius.
  • Pabarstome maltais kvapiaisiais pipirais, įdedame majonezo ir išmaišome.

Pabaiga

Šventinė silkė su pievagrybiais paruošta, skanaus!

Daugiau