Labai gardi silkė su pievagrybiais ir konservuotais kukurūzais.Kuo puikiausiai tinkanti ir kasdieniniam, ir šventiniam stalui.
![](https://jaukusskoniai.lt/wp-content/uploads/2023/12/Silkute-su-pievagrybiais-1-600x400.jpg)
Taip paruoštą silkutę su pievagrybiais, konservuotais kukurūzais ir virtomis morkomis, mėgstu valgyti užteptą ant paskrudintos batono riekelės. Tikrai labai skanu.
Receptas
![](https://jaukusskoniai.lt/wp-content/uploads/2023/12/Sventine-silkute-su-pievagrybiais-400x600.jpg)
Mėgstantiems silkutę tikrai patiks, ši šventinė silkė su pievagrybiais, konservuotais kukurūzais ir virtomis morkomis.
Ingredientai
- 2 silkės filė juostelės
- 5 v.š konservuotų kukurūzų
- 5 dideli pievagrybiai
- 1 nedidelis gabalėlis poro
- 2 nedidelės virtos morkos
- 1 v.š majonezo
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis maltų kvapiųjų pipirų
- 15 ml aliejaus
Instrukcijos
- Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus, beriame pjaustytą porą ir pievagrybius, pabarstome druska, išmaišome ir keletą minučių pakepiname, atidedame.
- Virtas morkas, silkės filė supjaustome smulkesniais kubeliais.
- Į dubenį dedame pjaustytą silkės filė, virtas morkas, konservuotus kukurūzus ir pakepintus su poru pievagrybius.
- Pabarstome maltais kvapiaisiais pipirais, įdedame majonezo ir išmaišome.
Pabaiga
Šventinė silkė su pievagrybiais paruošta, skanaus!